Meny Stäng

VIDAR – BOKSLÄPP DEN 10 JUNI -24

VIDAR är en fiktiv historisk roman som utspelar sig under de allra första åren av 800-talet. Spelet om makt och kärlek påverkade huvudpersonerna, Vidar och Disa, som vore de löv i en stormvind. De virvlade genom känslostormar då de utmanades inte bara av människorna. Till och med gudarna hade vänt dem ryggen. I den fiktiva romanen hör vi talas om storheter såsom storkung Sigurd Ring och Harald Hildetand, liksom kejsare Karl  i Frankerriket och påve Leo i Rom. Men då vi ser hör och känner, är det allt som vore vi själva en av trälarna i dåtidens ännu inte existerande Sverige. Det var en tid i demokrati där kungen blev vald och avsatt av tinget, medan den som var träl ofta inte hade det bättre än ett slaktsvin. Kärleken fanns precis som nu, då människan alltid har varit densamma.

Finns att köpa i bokhandeln, och vid direktbeställning från mig via Solklint.se  levereras boken signerad.

JOP VIDAR omslag 1
Bokomslag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *