Meny Stäng

Bokidé med lokal förankring ?

Den regniga sommaren har varit inspirerande och gynnsam för att grunna på ny bokidé. Fastnade gjorde jag för den med lokal förankring, dvs lokal för oss norrköpingsbor, men samtidigt intressant för många som bor på andra platser i vårt land. I vart fall tyckte jag att min idé var värd att testa, och det har jag gjort nu i några veckor med att både skumma och detaljläsa en massa litteratur, på flera språk faktiskt. Ett verk har jag kvar att plöja, och så ett ytterligare som ligger halvläst här på bokhyllan. Sen drar jag ett streck i efterforskande om fakta och indata.
Håller den då, idén?
Jag är fortsatt full av tankar och uppslag om hur det hela ska ta form. Ivrig att kasta mig över synopsis-jobbet, som definitivt är en nödvändighet i detta fall.
Men först semester med flugfiske, och så  senare en vecka grekisk kultur. Om nu charterbolaget fullföljer ingångna avtal.
Vi håller tummarna!
Törs jag säga att jag ser fram mot oktober?

Boktraven döljer datorskärmen med kartan över händelsernas centrum
Fakta böcker, eller så nära jag kan komma under denna rubrik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *