Meny Stäng

Boksläpp den 1/5

Sista delen, Arvet efter Ture, i trilogin om Familjen Solklint ligger klar att lansera, vilket sker den 1 maj. Den ska då vara tillgänglig hos de flesta bokhandlare, såväl som på nätet. Det går även att köpa böckerna signerade genom den här hemsidan, Soklint.se.
Därmed är hela trilogin klar och avslutad!
Familjen Solklint har jag beskrivit som ett episkt drama, där familjen Solklints privatliv flätas samman med verksamhet i arbete och samhälle. Lektören för den sista delen satte epitetet relationsroman på Arvet efter Ture, vilket också kändes helt rätt.
Om jag lyckas beröra någon med min berättelse om Solklintarna så är målet nått!
Det går bra att förbeställa redan idag för leverans första veckan i maj.

IMG 32321 scaled e1681283660250

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *