Meny Stäng

Håhå jajaja håhåjajeja

Åter på banan, tror jag!?
Nu har jag, tack vare hjälp, genomlevt en totalkrasch på hemsidan, och fått den återskapad genom idog webbkonstruktör. Bloggsidan har legat i vila, jag tror i tre månader.
Elak influensa gav fem veckors uthålligt hostande, men ligger nu bakom mig, i stort sett.
Inte är jag ensam om att fått influensan, nej då det är många nu.
Hastigt fick jag leta ny lektör och hade tur att hitta ersättare, då den jag bokat sen ett halvår tråkigt nog vikt ner för långtidscovid.
Då var webbdesignern snabbare uppe igen efter sin omgång med influensa.

Mitt i julstöket kommer några Norrköpingsförfattare och tycker att jag ska vara med på ett event här i stan. Kul naturligtvis och väl timat med julhelgen då det ska ske fredagen den 16/12 i Spiralenhuset invid Lindex kl 1300 – 1900. Mest troligt blir vi fem som presenterar våra verk där och säljer signerade exemplar, om nu allt går i lås!
På måndag den 12/12 ska vi låsa det hela och se till att få allt bekräftat.

Allra mest glad är jag för att det tredje och sista råmanuset, Arvet efter Ture, är framme och till och med har gått iväg till den nyligen bokade lektören. Därmed ligger den delen väl i fas med plan som säger lansering den 1/5 -23 !

Dagens bild visar den affisch som ska sitta i min gatupratare vid kommande event.

webb Gatupratare 2022 12 07 rev 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *