Meny Stäng

Tankar om del 3 och Skänninge marken

IMG 24411 350x263 1Del 3 om Familjen Solklint, Arvet efter Ture, ligger i synopsis har jag tidigare sagt, och det är sant. Dock har jag många öppningar för hur manus ska flöda och landa, framförallt har jag alternativa slut!
Hur skulle du vilja att det går för Ture, Greta och Tilde eller de andra personerna som är inblandade i detta mångfacetterade drama?
Skriv en rad och berätta!

Skänninge marken, Sveriges äldsta, var det någon som sa, Sveriges största, sa någon annan.
Det får var hur det vill med den saken, och det finns många andra marknader till exempel den i Kivik, inte Gislövs läges alldeles egna marknad att förglömma, strax utanför Trelleborg.

 
Nåväl, nu var det till Skänninge vi åkte och där fanns mina nya träskor storlek 43, tillverkade i Småland, sa säljaren.
Där fanns även debutanten Cecilia Andersson, som marknadsförde sin bok ”I vikens mörker” i en tilltalande monter, eller ska jag säga stånd eftersom vi är på marknad. Med dagens största leende över en T-shirt med texten som löd ungefär så här ”Jag har skrivit den alldeles själv”, bjöd Cecilia in till affär på sin bok till ett fördelaktigt marknadspris. Jag har inte, ännu, läst boken, men vill ändå skriva om Cecilia här, och du undrar så klart varför? Jo, för dig som går och funderar på första boken, eller mig som tänker på tredje, gå in och läs hur Cecilia Andersson har gjort och gör vad gäller marknadsföring! Du kommer att hitta rena skolexemplet på hur man ska gå fram för att lyckas synas i den bokflod som överöses oss dagligen. Grattis Cecilia, till en säkert alldeles utmärkt bok och en strålande prestation när du nu har etablerat dig som författare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *