Meny Stäng

Vågspel i skogsbygd ligger i tryckeriet!

Andra del om Familjen Solklint, Vågspel i skogsbygd, ligger nu i tryckeriet någonstans i Tyskland, och inom några veckor ska bokleveransen ske till mig. Bokhandlarna kommer att ha Vågspel i skogsbygd tillgänglig från och med den 1 september. Eftersom jag är ute i god tid ska även e-boken finnas då. Den saknar jag ännu ISBN-nummer på.
Därmed är de två först delarna i trilogin Familjen Solklint klara, och jag kan lägga fokus på del tre, Arvet efter Ture.
Det får bli höstarbete!
Sommarens spel och lekar såsom golf, foto och flugfiske och alla möten med kända och okända ska föda och stimulera kreativiteten inför detta arbete i höst.
En härlig sommar önskar jag dig!

IMG 2301 350x263 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *