Meny Stäng

Vågspel i skogsbygd blir till

Vågspel i skogsbygd, del två om Familjen Solklint, växer fram så sakteliga. Igår fick vi fram ett omslag som efter ett otal försök slutligen godkändes utan felrapport från BoD. Designern Sissel Blom fick användning för hela sin uthållighet då BoD utmanade med återföring i kryptiska felrapporter som tyvärr mera förbryllade än vägledde, men skam den som ger sig. Nu har vi det definitiva omslaget klart och i september i höst kan du hitta Vågspel i skogsbygd på bokplattformarna såsom BOKUS, ADLIBRIS mfl, och så förstås hos SOLKLINT om du vill ha ett signerat exemplar.

Den språkliga granskningen av Vågspel i skogsbygd ska vara klar denna veckan enligt beställningen jag lagt, och sen är det jag själv som är kritiska linjen till ett färdigt manus. Boksläpp har jag bestämt till den 1 september.
Trilogin Familjen Solklint inleds som du redan vet av Arvet till Ture, vilken du absolut ska läsa innan du kastar dig över Vågspel i skogsbygd.

Omslag 220615 3 1024x748 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *