Meny Stäng

Semesterdags och skördetid ?

Den första delen i trilogin är ute!
Du kan nu köpa Arvet till Ture både som pocket och e-bok, snart sagt där du väljer. På Solklint.se dvs denna hemsida, hos BoD shop, Bokus, Adlibris mfl mfl.
Dessutom måste du ha snubblat över boken på någon soc.media sida, om inte blir jag förvånad, då jag igår la timmar på att klistra in info om boken i mååånga grupper på nätet.
En del ville inte ha in mig på ena eller andra argumentet, som någon gruppadmin sa, vår grupp våra regler, och så är det. Om jag är toppolitiker, högste tjänsteman i kommunen eller ett vrak som stryker kring i skymningen, oavsett kan jag registrera gruppen som i namn och mål säger sig företräda hela stora staden eller regionen. Det är helt ok enligt soc.mediernas regelverk, så långt jag kan förstå och har sett.
Det var igår en admin som hävdade att inlägg som syftade till att ge vinst, var av hobbykaraktär eller/och att betrakta som företagsannons, inte fick förekomma i hans grupp. Han var den som under gårdagen visade den högsta förädlingsnivån på att bygga sin egen kinesiska mur. Kanske tänkte han att Arvet till Ture troligen är en riktig skitbok, eftersom jag ville lägga in min annons även i hans säljgrupp!?

Om alla var på hugget igår i rätt sekund, så ska nu ca 140 000 personer ha sett boken virvla förbi på nätet. Därmed ser jag den inarbetade ackumulerade pensionärsfritiden sakta åter kommer mig till del, i synnerhet som jag tröskat del två Vågspel i skogsbygd till en sådan nivå att den nu gått till professionell språklig granskning.

Fiske foto golf och andra hälsokurer, som bevakning av guldfiskarna i den egna lilla dammen, är vad jag med glädje ser fram emot nu! Åtminstone i fyra veckor för sen ska det granskade manuset del två dimpa ner i brevlådan, och då väntar åter arbetet vid textredigeringsmaskinen!

IMG 2039

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *